BIM Laboratory Design Wuxi Project example

BIM Laboratorium ontwerp en optimalisatie.

– Laat ons uw LabGuru zijn –

BIM  laboratorium ontwerp

 

BIM laboratorium ontwerp is de toekomst. Het in 3D BIM compliant ontwerpen en ontwikkelen van een nieuw laboratorium is een complex proces. Hierbij zijn veel omgevingsvariabelen van toepassing. Wij bieden een complete set van oplossingen aan om u als klant te helpen. Neem eens een kijkje naar ons uniek Laboratorium Ontwerp Canvas.

Recente Besparing op ROI0

Als uw Full Service laboratoriumleverancier en integrator gebruiken we een unieke Agile manier van werken die u veel geld bespaart. Dit versnelt het engineeringproces en het laboratoriumontwerp aanzienlijk.

 

Als gevolg van onze unieke aanpak garanderen we dat uw Return On Investment verbeterd en uw laboratorium sneller gerealiseerd wordt.

 

Ook kunnen we u ondersteunen bij elke andere fase in het proces.

Labs31 NEN Member

Wij zijn ook trots lid van het NEN standaarden committee. We sturen graag actief mee en gebruiken onze laboratorium kennis en ervaring om de laboratorium ontwerp standaarden hoog en eenvoudig te houden.

Wij zijn pas blij als alles werkt

 

Gelukkige medewerkers, tevreden klanten en partners zijn erg belangrijk voor ons. We vragen daarom regelmatig om feedback. We zijn alleen maar blij als de klant tevreden is. Dit betekent niet dat we het over alles eens hoeven zijn. Het betekent dat we u van dienst zullen zijn met onze no-nonsense mentaliteit en luisteren naar de behoeften achter uw wensen of vragen.

Door het terugkoppelen van feedback en deze ter harte te nemen resulteert dat u de best mogelijke service krijgt. Het helpt ons om continu te innoveren en ons werk te verbeteren. Bovendien helpt het alle partijen om een goed werkend laboratorium te verkrijgen dat Fit4Purpose is.

Daarom zeggen wij “We are only happy if it works”, oftewel we zijn pas blij als alles werkt en goed geïmplementeerd is.

203

Wij zijn uw LabGuru

 

We geloven sterk in de kracht van een individu met haar persoonlijke vaardigheden en talenten. Wanneer u Labs31 kiest als uw full-service laboratoriumintegrator, dan zorgen wij dat de implementatie soepel verloopt en u er geen zorgen over heeft. De kennis voor laboratoria zit in onze genen, daarom kunt u ons als uw LabGuru beschouwen . Hiervoor werken we nauw samen met alle betrokken partijen.

 

Van begin tot een nieuw volledig werkend laboratorium, met u als tevreden klant.

Labguru BIM Laboratory Design

Dit is de reden waarom we werken met professionals. Mensen met specifieke vaardigheden die gespecialiseerd zijn in elk onderdeel van het proces om een nieuw laboratorium te krijgen.

We noemen ze onze Macgyver’s, Project Integrators of gewoon John en Angela. Samen zijn wij uw fullservice laboratoriumleverancier en integrator.

Let's Connect

Het BIM Laboratorium Ontwerp Canvas

Labs31 Laboratory Design Canvas

Over Ons

 

We noemen ons Labs 31 met een reden. We hebben Nederlandse roots en zijn daar trots op, ’31’ is onze landcode. We hebben een typische Nederlandse no-nonsense mentaliteit.

 

We willen mensen verbinden en zijn resultaatgericht. Labs is de afkorting van Laboratorium. We weten alles over laboratoria en met onze expertise kunnen we u op vele manieren helpen. Als we het zelf niet weten, dan vinden we het antwoord zeer snel.

 

Hiervoor werken nauw samen met partner bedrijven die zich ook hebben bewezen in de laboratoriumwereld. Samen vinden we de juiste oplossing voor uw probleem of uitdaging. Onze kernwaarden zijn Transparant, Betrokken, Vertrouwen en Fun.

Arabic AR Dutch NL English EN German DE Portuguese PT Spanish ES