workshop

Een snel en veilig vlekkenplan maken

Bij het ontwerpen van een Laboratorium wordt traditioneel gezien vaak gewerkt met een vlekkenplan. Daarmee wordt voor de laboratorium gebruiker inzichtelijk gemaakt waar welke testen of onderzoeken worden uitgevoerd, welke ruimte en aansluitingen daarvoor nodig zijn, welke arbo normen hierbij gelden, welke apparatuur benodigd is en nog veel meer.

Met onze gedegen kennis van laboratoria kunnen wij deze vlekkenplannen goed en snel voor u maken. Hierbij werken wij net even anders dan u wellicht gewend bent. Wij geloven dat visualiseren helpt en werken daarom naast de traditionele vlekkenplannen ook een 3D model voor u uit. Hierin wordt ook de benodigde apparatuur in meegenomen. Hiermee krijgt u als gebruiker echt zicht op hoe u laboratorium er uit komt te zien, voordat u het in gebruik gaat nemen.

Nieuwsgierig geworden hoe dit voor u kan werken?

Reageer dan nu en wij leggen het graag verder aan u uit.

workshop
No Comments

Post a Comment

Arabic AR Dutch NL English EN German DE Portuguese PT Spanish ES